Dildo

Dildoen er kanskje det mest populære sexleketøyet vi finner på soverommet. Skal du kjøpe dildo, er Sensuelt.com stedet for deg. 

Dildo

Verdens eldste sexleketøy

Dildoen har eksistert i århundrer og anses for å være verdens eldste sexleketøy. Ordet stammer trolig fra det italienske ordet diletto, som betyr nytelse. 

De tidligste dildoene var laget av stein, voks, lær og keramikk. Gummidildoen ble ikke introdusert før så sent som 1940-tallet, og i senere tid ble dette populære sexleketøyet produsert i PVC, som er det vanligste materialet i dag. 

Varianter

Det vanligste bruksområdet for dildoen er vaginal eller anal penetrering. Mange par bruker leketøyet for å varme opp, men også gjennom hele akten. 

 Det finnes ulike varianter, og noen av de vanligste er:

  • Dildoer for å stimulere G-punktet
  • Dildoer med sugekopp 
  • Strap-on dildoer
  • Oppblåsbare dildoer
  • Analplugg

Dildoen kommer i mange ulike varianter, og kan både være stor eller liten. De kan ha en glatt overflate eller struktur for ekstra nytelse. 

Hos Sensuelt.com finner du et stort utvalg av sexleketøy designet både for menn og kvinner. 

Designet for nytelse

En dildo kan passe til mange forskjellige anledninger - enten du og kjæresten vil piffe opp stemningen på soverommet, prøve noe helt nytt og spennende, eller til egen nytelse. 

Mulighetene er mange og leketøy tilpasset dine og partnerens behov er uendelige. Å kjøpe dildo hos Sensuelt.com betyr at du får et produkt av høy kvalitet til rimelige priser. 

Vi fører mange kjente merkevarer innenfor kategorien. Varen blir levert raskt og forsendelsen er diskré. Ingen nysgjerrige naboer får vite hva du har bestilt.

 

Sensuelt.com

Vi har over 5000 sexleketøy på lager og mulighet til å sende over hele verden. Våre priser på dildo er blant de laveste i bransjen og utvalget er stort.

Uansett hva slags sexleketøy og andre erotiske produkter du er på utkikk etter, vil du hgarantert finne det du leter etter hos Sensuelt.com. 

Sensuelt.com er en forholdsvis ny nettbutikk med fokus på nytelse på soverommet. Vi har som mål å bli best på pris, utvalg og leveringstid. 

Å kjøpe leketøy og erotiske produkter hos Sensuelt.com vil garantert gi mange gode stunder og opplevelser. 

Med andre ord, du vil ikke angre på et kjøp hos oss.

Les mer: Anal leketøy

Ta gjerne kontakt med oss

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med vår vennlige og imøtekommende kundeservice på kundeservice@sensuelt.com

FleshlightKjøpe sexleketøySensueltSensuelt.comSexleketøy